Ako funguje obchodný rast

Ako funguje obchodný rast

Nezáleží na tom, aké je vaše podnikanie, rast (úspech aj neúspech) sa riadi rovnakou logikou.

A takto to funguje:

Predstavte si, že máte koleso

Koleso sa nepohne, pokým ho nepotlačíte. Čím rýchlejšie budete tlačiť, tým rýchlejšie sa koleso bude kotúľať, dôsledne budete ďalej tlačiť, dlhšie sa koleso bude ďalej kotúľať.

V určitom okamihu koleso naberie na obrátkach a aj keď prestanete tlačiť, koleso sa bude ďalej samovoľne kotúľať.

Ale ak si na chvíľu oddýchnete bez toho, aby ste tlačili koleso len preto, že sa koleso môže pohybovať samo, koleso sa začne spomaľovať a nakoniec sa prestane kotúľať a padne.

Takto funguje obchodný rast. 

Na začiatku budete musieť urobiť tvrdú prácu a dôsledne deň za dňom tlačiť, kým sa vaša firma nestane sebestačná a začne sa vyplácať.

Pamätajte však na to, že ak prestanete tlačiť len preto, že je vaša firma teraz sebestačná, v dlhodobom horizonte sa vaše podnikanie začne spomaľovať a nakoniec zanikne.

Bez ohľadu na to, v akej ste situácii, úspešní alebo ešte nie, majte sakra svoje ruky na tom kolese a tlačte ďalej.

Novinky:

Prihláste sa na odber nášho bulletinu

Získajte prémiové novinky a učte sa od najlepších

Táto stránka používa cookies a ďalšie technológie na poskytovanie služieb. Surfovaním na webe súhlasíte s našimi Zásadami ochrany osobných údajov a Zmluvnými podmienkami.| -----------------------------------This site uses cookies and other technologies to help deliver services. By surfing in the website you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.